MadWalk 2025: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Loreen στο closing της γιορτής μόδας

27/11/2025 | 10:59

Πλήθος κόσμου βρέθηκε μπροστά από την μεγάλη πασαρέλα του MadWalk 2025 για να απολαύσει τους καλλιτέχνες που ερμήνευσαν γνωστές επιτυχίες: ανάμεσα σε αυτούς και οι 2 φορές νικήτρια της Eurovision, Loreen.

Η τραγουδίστρια που κατάφερε να εκτοξεύσει την πατρίδα της, τη Σουηδία στην κορυφή των νικητών της Eurovision, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26.11.2025) στην μεγάλη σκηνή του MadWalk 2025, κάνοντας ένα μαγευτικό closing act. Η Loreen τραγούδησε 2 από τα πιο γνωστά τραγούδια της προκαλώντας παραλήρημα στο κοινό.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

Στην αρχή ξεκίνησε να ερμηνεύει το «Tattoo», το οποίο την έβγαλε νικήτρια στη Eurovision. Στη συνέχεια τραγούδησε το γνωστό hit «Ιs it love» το οποίο αγαπήθηκε από πολύ κόσμο.

Με τα μακριά μαύρα μαλλιά της, τα μακριά νύχια της το οποίο πλέον είναι το κύριο χαρακτηριστικό της, αλλά και με ένα στενό φόρεμα με διαφάνειες και ασημί λεπτομέρειες, κατάφερε να κλείσει το MadWalk 2025 όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Όπως είναι λογικό, το κοινό φώναζε και χειροκροτούσε για την ερμηνεία της.

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Πέσιμο” της ΑΑΔΕ για παράνομη πώληση καρναβαλικών στολών – Σφράγισαν κατάστημα (ΦΩΤΟ)