Μ. Σκανδάμης στο One Channel: Το ΚΙΝΑΛ δε θα γίνει δεκανίκι της Δεξιάς ΒΙΝΤΕΟ

22/06/2019 | 09:42

Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/6) ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Μαρίνος Σκανδάμης.

Ο κ. Σκανδάμης, συζητώντας με τον Δημήτρη Μανιάτη για την πολιτική επικαιρότητα, στάθηκε αρχικά στις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και στην κλιμακούμενη προκλητικότητα της Άγκυρας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι στα ελληνοτουρκικά θέματα δεν υπερασπίζεται σθεναρά τις ελληνικές θέσεις, ενώ υποστήριξε ότι Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε να έχει συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Μιλώντας για την στάση της ΕΕ απέναντι στην Τουρκία ο κ. Σκανδάμης υπογράμμισε ότι η Ευρώπη πρέπει να δείξει ότι έχει σύνορα που τα υπερασπίζεται, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η Τουρκία απομακρύνεται από την ευρωπαϊκή υπόστασή της. Μιλώντας τώρα για τις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο Σκανδάμης, σημείωσε ότι οι κάλπες θα αναδείξουν το Κίνημα Αλλαγής σε ισχυρό πόλο, ενώ σε καμία περίπτωση, το ΚΙΝΑΛ δεν το ΚΙΝΑΛ δε θα γίνει δεκανίκι της Δεξιάς.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες

Ζέκα: «Κρεμάει» τα παπούτσια του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού

Πάρτι για τον Άρη, 4-2 τον Αστέρα Τρίπολης

Τέλος οι ψησταριές στα πανηγύρια, μόνο με catering

Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας 14χρονος στο νοσοκομείο

Έρευνα: Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν απατήσει τον σύντροφό τους