Λύση για τους εργαζόμενους στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ζητάει η ΓΣΕΕ

09/06/2016 | 18:19

​Με ανακοίνωση της η ΓΣΕΕ εκφράζει τη στήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ζητώντας να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα τους καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 2 μήνες. Η ΓΣΕΕ υποστηρίζει ότι παρά τις κυβερνητικές δεσμεύσεις για την υλοποίηση σχεδίου ανάπτυξης και προοπτικής στα ΕΑΣ, δεν έχει υλοποιηθεί κανένα παραγωγικό έργο της εταιρείας.

«Οι εργαζόμενοι καλούνται σε συσκέψεις από τα συναρμόδια υπουργεία με τους υπουργούς όμως απόντες και με την παρουσία μόνον ειδικών συμβούλων, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κανένα αποτέλεσμα, καμία δέσμευση, κανένα χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αποφάσεων». Η Συνομοσπονδία «απαιτεί» την άμεση παρέμβαση των συναρμόδιων υπουργών, ώστε να δοθεί εδώ και τώρα λύση, να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας και να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και τα εργασιακά δικαιώματα του συνόλου των εργαζομένων.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο