«Λύγισε» για τη Μακεδονία ο Ντίνος Καρύδης – Έπαθε έμφραγμα στο συλλαλητήριο – ΦΩΤΟ

18/06/2018 | 10:11

Από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν φανταζόταν ο Ντίνος Καρύδης, όταν έφευγε από το σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου για να πάει στην πλατεία Συντάγματος με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, ότι μερικές ώρες αργότερα θα «λύγιζε» εν μέσω των επεισοδίων.

35482247_10155267980441216_1916377384857108480_n-619x384.jpg

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και κατέρρευσε, όταν οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν από τη Βουλή τους διαδηλωτές.

35524095_10155267980416216_142265500280291328_n.jpg

«Ο Ντίνος έπαθε καρδιακό επεισόδιο και βρίσκεται στο νοσοκομείο από το Σάββατο, μετά τη διαδήλωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Τα χημικά που έπεσαν εκεί ήταν μάλλον η αιτία», δήλωσε στην εφημερίδα η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου.

Όπως γράφει η Espresso, ο Ντίνος Καρύδης εισήχθη στο νοσοκομείο με πρόσθιο έμφραγμα και μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής. Εκεί υπεβλήθη σε μία νέα μέθοδο πρωτογενούς αγγειοπλαστικής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το συμβάν. Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της επέμβασης και η κατάσταση του ασθενή θεωρείται σταθερή.

Πηγή: zappit.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ