Λουτράκι: Αιματηρή συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας τραυματίας από μαχαίρι

23/11/2025 | 19:32

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα (23/11/2025) έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Λουτράκι, αφού δύο παρέες πιάστηκαν στα χέρια με κάποιους να χρησιμοποιούν και μαχαίρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, περίπου στις 4.30 τα ξημερώματα σημειώθηκε η συμπλοκή μεταξύ παρεών νεαρών που διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο στο Λουτράκι. Στη διαμάχη συμμετείχαν έξι άτομα και χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια.

Ένας νεαρός τραυματίστηκε στην κοιλιά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ευτυχώς, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η κατάσταση προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, με περιπολικά και άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου να σπεύδουν άμεσα στο σημείο.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να προσδιοριστούν οι συνθήκες του επεισοδίου και να δώσουν καταθέσεις οι εμπλεκόμενοι.Την υπόθεση διερευνά πλέον το Τμήμα Ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Κορινθίας.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!