Λήξη συναγερμού μετά τον εντοπισμό «ύποπτου» αντικειμένου έξω από το σπίτι του Πορτοσάλτε

13/05/2023 | 17:47

Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει νωρίτερα έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε, καθώς είχε εντοπιστεί ένα ύποπτο αντικείμενο στα Βριλήσσια.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα κουτί που φαινόταν να είναι κολλημένο σε κάδο απορριμμάτων έξω από το σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε.

 

Το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε από τον φρουρό που βρίσκεται στο σπίτι του δημοσιογράφου, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, το κουτί δεν περιείχε κάτι ανησυχητικό.

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία αποχώρησε από το σημείο και ο δρόμος μπροστά από το σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε, που είχε κλείσει νωρίτερα, δόθηκε στην κυκλοφορία.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ