Ληστής τράπεζας έδωσε σημείωμα στον υπάλληλο με το όνομα και τη διεύθυνσή του – ΒΙΝΤΕΟ

04/08/2019 | 19:42

Βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της τράπεζας δείχνει τον 54χρονο Michael Harrell να μπαίνει στο υποκατάστημα στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, φορώντας ένα καπέλο, που δεν κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Φυσικά, αυτό δεν ήταν η μόνη “απροσεξία” στη ληστεία που σχεδίαζε να κάνει.

Ο δράστης είχε γράψει ένα σημείωμα το οποίο έδωσε στον υπάλληλο στο ταμείο που έγραφε: “Αυτό είναι μια ληστεία. Δεν χρειάζεται να τραυματιστεί κάποιος”.

Όμως στην πίσω πλευρά του χαρτιού… ο δράστης είχε γράψει το όνομα και τη διεύθυνση του σπιτιού του. Το “δωράκι” που άφησε στις Αρχές, οδήγησε τους αστυνομικούς στην πόρτα του νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά

Eurovision – Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ για τη Μαρίνα Σάττι ένα χρόνο μετά: «Ήταν η πιο σιχαμένη απ’ όλους»

Πυρκαγιά σε δάσος της Αρχαίας Ολυμπίας

Πινακίδες