Ληστεία οχήματος στον Τύρναβο είχε διαπράξει o 48χρονος λίγες ώρες πριν την δολοφονία στα Εξάρχεια – Να σαπίσει στη φυλακή λέει ο πατέρας του!

08/02/2024 | 21:23

Το όχημα ένας αλλοδαπού στον Τύρναβο είχε κλέψει χθες ο 48χρονος που συνελήφθη σήμερα το πρωί για τη δολοφονία 55χρονου στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία  ο 48χρονος κατηγορείται για ληστεία που διαπράχθηκε χτες (7-2-2024) στον Τύρναβο όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό όχημα ιδιοκτησίας του.

Το έγκλημα

Όσον αφορά το έγκλημα στα Εξάρχεια ο 48χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (8-2-2024) για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του κατηγορούμενου και 55χρονου ημεδαπού εντός οικίας στην περιοχή των Εξαρχείων, ο 48χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον 55χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα εντόπισαν εντός της οικίας και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

«Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή». Σοκάρουν τα λόγια του πατέρα του καθ’ ομολογίαν δράση της δολοφονίας του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια.

Μιλώντας στο Star το βράδυ της Πέμπτης (08.02.24), ο πατέρας του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τον γιο του. Όπως είπε, είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από το ίδιο του το παιδί. Σημειώνεται πως ο 48χρονος έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του 50χρονου στα Εξάρχεια και κατηγορείται για ανθρωποκτονία, για παράβαση του νόμου περί όπλων και για ληστεία που διαπράχθηκε χθες, Τετάρτη στον Τύρναβο, όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Star, τον Ιανουάριο ο πατέρας του 48χρονου τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία και ο δράστης είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια με αναστολή.

«Ήρθε στις 5 το πρωί και μου επιτέθηκε, με χτυπούσε μία ώρα. Το πρόσωπό μου ήταν μαύρο 10 μέρες. Επιθετικότατος σε εμένα κάθε μέρα.

Πιστεύετε ότι κλείδωνα την πόρτα; Ποια πόρτα καταλάβαινε αυτός; Αυτός έσπασε και πόρτες, έσπασε και τραπέζια, έσπασε και τηλέφωνα», είπε ο πατέρας του.

«Είχε τρέλα ο άνθρωπος. Ήταν ελεύθερος γιατί τον άφηναν ελεύθερο. Δηλαδή έπρεπε να γίνει το κακό; Πρέπει να δικαστεί, να σαπίσει στη φυλακή», κατέληξε.

Ομολόγησε και συνελήφθη ο 48χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια

in.gr

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Πάτρα: Υπόθεση εκβίασης ερευνά η Ασφάλεια – Το τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού(;) και οι οικονομικές διαφορές

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά