Λίμνη Τριχωνίδα: Φωτογραφήθηκαν να θηλάζουν για να ενισχύσουν το Χαμόγελο του Παιδιού – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

11/08/2016 | 18:03

Η ομάδα «Μητέρες – Γυναίκες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας» πραγματοποίησε στις 6 Αυγούστου και ώρα επτά το απόγευμα κοινή φωτογράφηση θηλασμού στο Κτήμα Πιθάρη στην Λίμνη Τριχωνίδα με στόχο την κάλυψη του εξωφύλλου για το Ημερολόγιο Θηλασμού – Εγκυμοσύνης του Έτους 2017!

Παράλληλα έσβησαν κεράκι για τον πρώτο χρόνο ύπαρξης της ανεξάρτητης και τοπικής ομάδας θηλασμού, τοκετού, μητρότητας και attachment parenting στον νομό Αιτωλοακαρνανίας!

Εν καιρώ θα πραγματοποιηθούν και ατομικές φωτογραφήσεις θηλαζουσών ώστε να καλυφθούν και οι μήνες του Ημερολογίου τους!

Με την ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά τις μητέρες – θηλάζουσες από το Αγρίνιο, και όχι μόνο, που έδωσαν το παρόν και φωτογραφήθηκαν με τα μωρά τους σε τρυφερές στιγμές θηλασμού ενισχύοντας έτσι από την μια τον δημόσιο θηλασμό και από την άλλη την ανιδιοτελή κίνησή τους ώστε τα έσοδα των Ημερολογίων που θα πουληθούν μετά την υλοποίηση δημιουργίας τους, να δοθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού που εδρεύει στα Καλύβια Αγρινίου!!

bdmvhjvoxe57a814a220bbd.jpg

iyohlkxmda57a80f8ed0a20.jpg

Η φωτογράφιση έγινε στην Τριχωνίδα έγινε από την Ioanna Daouti

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)