Λιμεναρχείο Πατρών: Τι απαντά για τις εργασίες του δήμου στο πάρκο της Ακτής Δυμαίων

Δεν σημειώθηκαν εντάσεις το πρωί μεταξύ δημοτικών υπαλλήλων και λιμενικών της Πάτρας, απαντά από την πλευρά της η διοίκηση του Λιμεναρχείου, αναφερόμενη στις παρεμβάσεις του δήμου Πατρέων για τη διαμόρφωση της νότιας πλευράς του πάρκου στην Ακτή Δυμαίων. 

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο, η διοίκηση έχει ζητήσει από τον αντιδήμαρχο κ. Μελά, σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προκεμένου να καλυφθεί και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης. “Δεν υπήρξε καμία παρεμπόδιση από την πλευρά μας. Παρά μόνο ένας τροχονομικός έλεγχος στο φορτηγό που εκτελούσε τις εργασίες, το οποίο δεν έφερε τη σχετική κάρτας ΚΤΕΟ”, τονίζει το Λιμεναρχείο. 

Η διοίκηση του Λιμεναρχείου διευκρινίζει, ότι δεν πρόκειται να μπει ανάμεσα στον ΟΛΠΑ και τον δήμο, απλά ζητά να είναι τυπικώς καλυμμένη όπως έχει επισήμως ζητηθεί από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο. 

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»