Λιμάνι Πάτρας: Με καθυστέρηση ωρών ο απόπλους για Ιταλία λόγω…μεταναστών – ΦΩΤΟ

Δεν έχουν τέλος οι “έφοδοι” των αλλοδαπών εντός της λιμενικής ζώνης της Πάτρας, κυρίως τις ώρες πριν την επίβαση φορτηγών και νταλικών στα πλοία της γραμμής με προορισμό την Ιταλία.

Το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου 200 ατόμα εισήλθαν στη ζώνη ISPS του νέου λιμανιού. Η εκτίμηση των Λιμενικών πως αρκετοί μετανάστες, είχαν καταφέρει να “τρυπώσουν” στα βαρέα οχήματα, οδήγησε στην αναστολή της διαδικασίας επιβίβασης, προκειμένου να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος. 

32381173_10216149010860605_5271453601376501760_n.jpg

Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας και του Λιμενικού είχε σχηματίσει ένα ανθρώπινο φράγμα μπροστά από τα κάγκελα του λιμανιού της Πάτρας, με τους αλλοδαπούς όμως να επιχειρούν να μπουν και πάλι.

Υπολογίζεται όιτ υπήρξε καθυστέρηση τουλάχιστον δύο ωρών για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιβίβασης. Τα πρώτα πλοία απέπλευσαν αρκετή ώρα μετά την προγραμματισμένη ώρα.Γεγονός που προκάλεσε αντίδραση από τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές διεθνών μεταφορών.

32376723_10216149010540597_3494898013552246784_n.jpg

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα

Δυτ. Ελλάδα: Οδύνη για το θάνατο 35χρονου αστυνομικού, πατέρα δύο παιδιών