Λένα Παπαληγούρα: «Δεν θα γίνει σειρά η υπόθεσης της Πάτρας»

30/09/2025 | 19:32

Η Λένα Παπαληγούρα μίλησε στο Buongiorno για την παράσταση που συμμετέχει και για τις φήμες που θέλουν την υπόθεση της Πάτρας να γίνεται σειρά από τον Πάνο Κοκκινόπουλο.

Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση που συμμετέχει και για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Κάνουμε την πρεμιέρα για το “Όσα παίρνει ο άνεμος”. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επαναλαμβάνουμε αυτή την παράσταση την οποία αγαπήσαμε πέρσι. Ετοιμάζω κάτι τηλεοπτικά, είναι κάτι που μου άρεσε όταν το διάβασα. Περιμένω το τελικό «οκ» του καναλιού», είπε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.

Η Λένα Παπαληγούρα απαντά στις φήμες για το ενδεχόμενο μίας νέας σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας.

«Όντως ετοιμάζει μία αστυνομική σειρά ο Κοκκινόπουλος, είναι πολύ ωραίο το σενάριο του και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της Πάτρας, δεν ξέρω πώς βγήκε αυτή η φήμη. Είναι μία νωπή υπόθεση και θεωρώ ότι το να γινόταν σειρά μία τέτοια υπόθεση θα έφερνε αντιδράσεις. Έγινε μεγάλο θέμα χωρίς να υπάρχει λόγος. Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τον Π. Κοκκινόπουλο: «Ο Πάνος Κοκκινόπουλος ό,τι κάνει το κάνει με μεγάλη μαεστρία γιατί μεταπλάθει τις πραγματικές υποθέσεις τόσο ώστε να γίνονται μυθοπλασία. Οπότε το πραγματικό γεγονός είναι η αφορμή πάντα. Χρησιμοποιεί υποθέσεις που δεν είναι νωπές. Ξέρει να διαλέγει υποθέσεις έτσι ώστε να κάνει τα σενάριά του ενδιαφέροντα, έντονα και δημιουργικά χωρίς να προσβάλει κανέναν. Λείπει η ματιά του Πάνου Κοκκινόπουλου από την τηλεόραση, τον εμπιστεύομαι και θα έλεγα “ναι” σε μία συνεργασία».

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

«Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;» – Επίθεση Μαρινάκη σε Πελετίδη για το ξήλωμα πινακίδων σε σχολείο