Λένα Δροσάκη: «Πέρασα θέματα υγείας μόλις είχα γεννήσει και μόλις παντρεύτηκα χώρισα»

12/12/2025 | 20:50

Στη σχέση που διατηρεί με τον χρόνο αλλά και στην απόφαση να αναθεωρήσει τα πάντα στη ζωή της αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Λένα Δροσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός το απόγευμα της Παρασκευής (12.12.2025) βρέθηκε καλεσμένη στην «Στούντιο 4» και συνομίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα. Μάλιστα, η Λένα Δροσάκη εξομολογήθηκε ότι στα 40 της έκανε ένα μεγάλο πάρτι, διότι μόλις είχε χωρίσει από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. 

«Όταν ήμουν 29, έπαθα ένα σοκ. Εκεί έπαθα το πρώτο μου σοκ, η αλήθεια είναι και δεν ξέρω γιατί. Όταν πήγα 40, έκανα ένα τεράστιο πάρτι διότι ήταν η μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή μου. Μόλις είχα χωρίσει, μόλις είχε βγει η πρώτη απόφαση του δικαστηρίου, είχα ένα παιδί και συνειδητοποίησα ότι από δω και πέρα η ζωή μου θα είναι κάτι άλλο», εκμυστηρεύτηκε, αρχικά, η όμορφη ηθοποιός.

«Το κάτι άλλο είναι η συνειδητοποίηση του τι θέλω εγώ. Τι έχω ανάγκη εγώ, τι χρειάζομαι εγώ, χωρίς να είναι τεράστιο το εγώ. Οπότε άρχισε η Λένα να υπάρχει ως προτεραιότητα, ως αναγνώριση των αναγκών της που πλέον άρχισαν να μπαίνουν σε εφαρμογή» συμπλήρωσε, ακόμα, η Λένα Δροσάκη.

newsit.gr

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας