Λευτέρης Πανταζής: «Ο Μάριος Καπότσης είναι φίλος μου, δεν μπορεί να μου απαγορεύσει η Κόνι Μεταξά να κάνω παρέα»

20/09/2025 | 10:02

Τον περασμένο Ιούνιο η Κόνι Μεταξά είχε εξομολογηθεί δημοσίως ότι την ενοχλεί η στενή σχέση του πατέρα της με τον πρώην σύζυγό της και ο Λευτέρης Πανταζής δίνει τη δική του απάντηση για τη φιλία του με τον Μάριο Καπότση.

Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής (19.09.2025) και μίλησε για όλα στον Γιώργο Λιάγκα. Όταν εκείνος τον ρώτησε για όσα είχε πει στον ίδιο η Κόνι Μεταξά για το δέσιμο που έχει ο Λευτέρης Πανταζής με τον Μάριο Καπότση εκείνος εξέφρασε τη δική του θέση. 

«Θα πω ότι είναι μικρή ακόμα, δεν ξέρει. Εγώ κάνω χρόνια παρέα με σένα, επειδή δε θέλει η κόρη μου ξαφνικά εσένα για κάποιο λόγο, εγώ πρέπει να κόψω τους δεσμούς μου μαζί σου; Πώς θα το δικαιολογήσω; Πόσω μάλλον αν έχουμε και κάποιες δουλειές μαζί. Κάνω πράγματα γενικά και σαν επιχειρηματίας», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής για τη σχέση του με τον Μάριο Καπότση. 

«Με έναν άνθρωπο που ζούσαμε στο ίδιο σπίτι 6 χρόνια, έχουμε δεθεί και σαν φίλοι. Ξαφνικά εσύ θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό. Εγώ μαζί σου είμαι, το παιδί μου είσαι, θέλω να είσαι καλά και όποτε με χρειάζεσαι πάντα εκεί θα είμαι. Δεν μπορείς όμως να μου απαγορεύσεις να κάνω παρέα με τους φίλους και συνεργάτες μου επειδή έτσι θέλεις. Δεν είναι σωστό νομίζω. Με τον Μάριο Καπότση βρέθηκα κάποιες φορές μέσα στο καλοκαίρι. Μακάρι να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή. Δεν θέλω να ρωτάω τέτοια πράγματα», πρόσθεσε μετά το 06.00 λεπτό, απευθυνόμενος στην κόρη του.

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία