Λευκοί ρινόκεροι βγήκαν για μια βόλτα στο χιονισμένο ζωολογικό πάρκο του Νόξβιλ

05/02/2026 | 10:34

Μια σπάνια χειμωνιάτικη εικόνα καταγράφηκε στο Νόξβιλ του Τενεσί, όταν τέσσερις λευκοί ρινόκεροι βγήκαν από τους εσωτερικούς χώρους του Zoo Knoxville κάνοντας έναν σύντομο «περίπατο» στο χιόνι.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ζωολογικός κήπος, οι Μάιλο, Ρέιντζερ, Γκας και Λίαμ περπατούν και τρέχουν πάνω στο χιονισμένο έδαφος, δείχνοντας να εξερευνούν με περιέργεια τις ασυνήθιστες για αυτούς καιρικές συνθήκες. Λίγο αργότερα, οι ρινόκεροι επέστρεψαν στους εσωτερικούς χώρους για να προστατευτούν από το κρύο.

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, καθώς ισχυρό χειμερινό σύστημα έπληξε περιοχές των νοτιοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών, φέρνοντας χιονοπτώσεις ακόμη και σε περιοχές όπου τέτοια φαινόμενα είναι σπάνια.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες

Καρυστιανού: Είχα έτοιμη την ομιλία μου, αλλά δεν ήθελαν να μιλήσω και αποχώρησα από τη συγκέντρωση για τα Τέμπη – Δείτε βίντεο