Λευκάδα: Τι λέει το Λιμενικό για τον τραγικό θάνατο της τουρίστριας – Έπεσε με παραπέντε στη θάλασσα και πνίγηκε

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Λευκάδας ότι μια 45χρονη αλλοδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη θαλάσσια περιοχή ¨ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ¨ της Λευκάδας.

Συγκεκριμένα, η 45χρονη μετά από πτώση της με αλεξίπτωτο τύπου παραπέντε, περισυνελέγη από ιδιωτική λέμβο και μεταφέρθηκε στην παραλία, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ). Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Σαββόπουλο – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Πάτρα: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τον αείμνηστο Ανδρέα Αποσκίτη! Καταψήφισε η Δημοτική Αρχή (ΒΙΝΤΕΟ)