Λευκάδα: 45χρονη σε σκάφος ένιωσε αδιαθεσία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της Λευκάδας και του Νυδρίου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι μία 45χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα (υπήκοος Ρωσίας) ενός ιστιοφόρου (Ι/Φ) σκάφους έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Το σκάφος ήταν αγκυροβολημένο στον όρμο Συβότων Λευκάδας. Το περιστατικό έγινε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (17/9).

Αμέσως στο σημείο μετέβη ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ (ΠΛΣ), το οποίο παρέλαβε την ασθενή και την μετέφερε στο λιμάνι Συβότων, απ’ όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας.

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης