Λάρισα: Δέκα ακόμη λεωφορεία που μετέφεραν πρόσφυγες και μετανάστες, έφθασαν στο Κουτσόχερο

20/03/2016 | 12:42

Δέκα ακόμη λεωφορεία που μετέφεραν πρόσφυγες και μετανάστες από τον Πειραιά, έφθασαν το πρωί στον καταυλισμό υποδοχής και διαμονής που έχει διαμορφωθεί στο στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου» στο Κουτσόχερο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταγραφή τους μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα προκύψει και ο ακριβής αριθμός τους, ο οποίος πάντως υπολογίζεται στα 400 άτομα. Εχθές ο τελικός αριθμός των πρώτων μεταναστών και προσφύγων που έφθασαν στον συγκεκριμένο καταυλισμό έφθασε στα 330 άτομα.
Στον καταυλισμό έχουν αναπτυχθεί σκηνές προκειμένου να φιλοξενήσουν περί τα 1600 άτομα αλλά η δυναμική του χώρου δίνει την δυνατότητα επέκτασης για φιλοξενία και περισσότερων.

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους

Πάτρα: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

Μελιτζάντες φούρνου τύπου Parmigiana

Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά