Λαμία: Σε ψυχιατρική κλινική ο Αρχιμανδρίτης που έβριζε και απειλούσε αστυνομικούς

28/03/2025 | 17:56

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (27/03) ο Αρχιμανδρίτης που προκάλεσε πανικό στην πλατεία Πάρκου, στην Λαμία, όταν έβρισε και απείλησε αστυνομικούς που… τόλμησαν να του αφαιρέσουν τις πινακίδες από το παράνομα παρκαρισμένο όχημά του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ του LamiaReport θα παραμείνει για ακούσια νοσηλεία στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μετά το σοβαρό επεισόδιο που δημιούργησε σε βάρος όσων αστυνομικών υπαλλήλων προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο η εκπαιδευτικός Καίτη Μαυράκη, σύζυγος του πνευμονολόγου Γιάννη Λύχρου

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ