Λάκης Γαβαλάς: «Θέλω να πετάξω τις στάχτες μου στον Κορινθιακό κόλπο»

22/10/2025 | 07:53

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1 και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περίοδο που βρισκόταν φυλακή, τον θάνατο και την μεγάλη του επιθυμία. 

«Ήμουν βλαξ επιχειρηματίας. Αυτοί που πήραν το δικό μου κτήριο, δεν δίνουν ούτε ένα ευρώ σε κανένα ταμείο. Εγώ δεν κώλωσα. Εργάζομαι, οι ξένοι με αξιολογούν, είμαι buyer σε μια εταιρεία στη Θεσσαλονίκη. Δεν μου λείπει ο πλούτος, δεν μου λείπει κάτι, ούτε μια ιδιωτική πτήση για να πάω σε επίδειξη στο Μιλάνο» εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Μάλιστα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας πρόσθεσε: «Διακωμωδώ τα πάντα στη ζωή μου. Τους πρώτους τρεις μήνες, δεν γέλασα στη φυλακή. Μετά γελούσα. Είπα, να σου πω, το κράτος θέλει να με τιμωρήσει; Είχα μάθει να είμαι στη στέρηση. Έμενα σε πανσιόν με άλλα πέντε άτομα όταν πρωτοήρθα στη Γαλλία. Τι νομίζεις, ότι όλα μου ήρθαν χιλιάδα; Με πολλή δουλειά μου απέκτησα πράγματα, και με πολλή δουλειά έχασα πράγματα».

Κάπου εκεί ο ίδιος έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για την ζωή του: «Θέλω να πετάξω τις στάχτες μου στον Κορινθιακό κόλπο λόγω ενός καλού μου φίλου, παίζοντας το τραγούδι “Ανεπανάληπτος” του Τόλη Βοσκόπουλου. Όλα είναι μέσα στη ζωή, εμένα άλλοι θέλανε να με σκοτώσουν και να με θάψουν. Τώρα θέλω εγώ να έχω την αποκλειστικότητα για τον θάνατό μου, πειράζει; Δεν με φοβίζει».

«Δεν πιστεύω ότι η Άννα Βίσση θα είχε χρόνο να έρθει στην κηδεία μου. Δεν έχω κάτι μαζί της, σιγά» κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς στον ΑΝΤ1.

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο