Λάκης Γαβαλάς: «Θα μου μιλάς ή σαν άντρα ή σαν γυναίκα και ανάλογα θα σου φερθώ»

08/01/2023 | 07:57

 

 

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» και αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που έζησε στη φυλακή καθώς και δημοσιεύματα που ήθελαν να δέχεται ειδική μεταχείριση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε πως «στη φυλακή, όπου βρέθηκα για δεκαπέντε μήνες, αντιμετώπισα αμέσως έναν σεβασμό γιατί είχα κάποιον αλλοδαπό ο οποίος ήθελε να με χλευάσει. Όταν βλέπεις μια τραγωδία που ο άλλος λέει «ωιμέ», που σημαίνει «πω τι καταστροφή έχουμε πάθει», αυτό γίνεται είτε με δέκα πρόβες είτε το βγάζεις από τη ζωή σου που στο δημιουργεί. Εγώ το ωιμέ το έχω πει σε όλες τις εκδόσεις. Και σκηνογραφημένο και αυτόνομο και αυθόρμητο και όλα. Οπότε είπα ένα ωιμέ στην αρχή σκληρό στον εαυτό μου και μετά έγινε ύμνος».

«Έτσι λοιπόν πορεύτηκα. Είπα στον αλλοδαπό, «θα μου μιλάς ή σαν άντρα ή σαν γυναίκα. Σε βολεύει να δώσεις γένος τώρα και εάν πεις ποιο από τα δύο είμαι, ανάλογα θα σου φερθώ. Σου συνιστώ να με λες άνδρα γιατί η ταυτότητα μου γράφει άρρεν». Έμεινε μουγκός και νομίζω πως έχασε και τη γλώσσα που ήξερε, τη δική του. Έτσι όταν έβγαινα στη φυλακή στους διαδρόμους σαν να έστρωναν ένα χαλί σιωπής για να περάσω» είπε ο ίδιος.

«Σε αυτή την πτέρυγα που ήμουν βρίσκονταν όσοι τους βάραγαν, όσοι συμμετείχαν σε φασαρίες, όσοι ήθελαν να αυτοκτονήσουν . Όλοι έρχονταν εκεί. Καμία σχέση με VIP» πρόσθεσε, ακόμα, ο Λάκης Γαβαλάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

https://www.in.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ