“Λαχτάρισαν” μεσοπέλαγα οι τουρίστες – Ακινητοποιήθηκε το σκάφος τους

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι το Ι/Φ σκάφος “PAULA ROSA” σημαίας Μεγ. Βρετανίας, με τέσσερις αλλοδαπούς επιβαίνοντες, βρίσκεται σε δυσχερή θέση λόγω μηχανικής βλάβης,  στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά Ιθάκης.
Άμεσα προς παροχή συνδρομής απέπλευσε το Ε/Γ-Τ/Ρ  “ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ” Ν. Λευκάδας 193, στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και με τη συνδρομή του οποίου το “PAULA ROSA” ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Βαθέως Ιθάκης.
Από το Λιμεναρχείο Ιθάκης απαγορεύτηκε ο απόπλους του ανωτέρω σκάφους μεχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
 

Ισπανική ομελέτα
16/10/2025 | 11:11

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Συνεχίζουν να πέφτουν “βροχή” τα πρόστιμα για κράνη – Πόσα στη Δυτ. Ελλάδα αυτή την εβδομάδα

«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα

Καθηγήτρια κατέρρευσε σε σχολείο μπροστά στους συναδέλφους της και λίγη ώρα μετά ξεψύχησε