Κυριακή μεσημέρι και ως γνωστόν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας δεν εφημερεύει. Όμως πολλά “μάτια” βλέπουν στους χώρους των ΤΕΠ μία γνωστή φυσιογνωμία να κυκλοφορεί.
Μιλά με γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό. Οι κινήσεις του είναι “κοφτές” και οι εντολές του δίνουν και παίρνουν. Ξαφνικά πηγαίνει στο χώρο όπου ήσαν συγκεντρωμένοι συνοδοί ασθενών. Συνομιλεί μαζί τους και εκείνοι δείχνουν να τον ευχαριστούν.
“Μα ποιος είναι αυτός”; ρωτά απορημένος ένας εκ των παρισταμένων. “Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ο Γ. Καρβέλης, απαντά ο συνομιλητής του”. “Και γιατί τον ευχαριστείτε”; ρωτά πάλι ο μεσόκοπος άνδρας. “Δεν ξέρω για τους άλλους, πάντως ο δικός μου συγγενής έφυγε από το ράντζο και πήγε σε κλινική” αποκρίθηκε ο συνομιλητής του και οι απορίες “λύθηκαν”.
