Κύπρος: Έρωτας … η αιτία της αεροπειρατείας που έθεσε σε συναγερμό ολόκληρη χώρα! Στο αεροδρόμιο οδηγείται η σύζυγος του Ibrahim Samaha

29/03/2016 | 12:06

Στο αεροσκάφος της Egypt Air παραμένει ο αεροπειρατής κρατώντας ομήρους, το πλήρωμα καθώς και ορισμένο αριθμό επιβατών, από 5 έως 15 κατά πληροφορίες. 

Το όνομα του αεροπειρατή κατά πληροφορίες είναι Ibrahim Samaha και είναι Αιγύπτιος και όχι Λίβυος όπως αρχικά είχε διαρρεύσει. Την ίδια ώρα γίνεται γνωστό ότι τα κίνητρά του ήταν προσωπικά. Στην αρχή έγινε γνωστό ότι ήθελε να λάβει πολιτικό άσυλο στην Ευρώπη και βρήκε αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο να το κάνει, ενώ αργότερα έγινε γνωστό ότι έχει ζητήσει να σταλεί ένας φάκελος με 4 σελίδες γραμμένες στα αραβικά σε μία γυναίκα που ζει στην Κύπρο. Το όνομα της εν λόγω γυναίκας έχει δοθεί στις αρχές και μάλιστα αυτή την ώρα οδηγείται στο αεροδρόμιο. 

Η Κύπρια πρώην σύζυγος του αεροπειρατή είναι 51 ετών και μητέρα πέντε παιδιών ηλικίας από 20 μέχρι 31 ετών.

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 720 διαμερίσματα θα δημιουργηθούν στο στρατόπεδο Μανουσογιαννάκη – Εξαγγελίες Μητσοτάκη για αξιοποίηση ακινήτων για όσους δεν έχουν σπίτι

ΔΕΘ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στον Πελετίδη για το 112 – “Νομίζει ότι μπορεί να κάνει αντάρτικο και να έχουμε τραγωδίες όπως στο Μάτι”

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Συνελήφθη ο ηγούμενος από το Μέγα Σπήλαιο – Θα πουλούσε ευαγγέλιο του 1700-Έξι συνολικά οι συλλήψεις – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο στην Ακτή Δυμαίων – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό νεαρής δικυκλίστριας ΦΩΤΟ

Η λίστα με τους 12.720 οικισμούς που θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια – Ποιοί είναι στην Αχαΐα