Κυπαρισσία: Προφυλακίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για την στυγερή δολοφονία του 31χρονου

14/11/2022 | 21:23

Την προσωρινή κράτηση των τριών κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 31χρονου υπηκόου Αλβανίας, που βρέθηκε θαμμένος στην παραλία Καρτελά της Κυπαρισσίας αποφάσισαν ομόφωνα η εισαγγελέας και η ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας.

Οι τρεις φερόμενοι ως δράστες της στυγερής δολοφονίας βρέθηκαν για περισσότερες από 10 ώρες στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας σε μια «μαραθώνια» ανακριτική διαδικασία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος κατηγορούμενος , ομοεθνής του θύματος, παραδέχθηκε τη δολοφονία του 31χρονου, από κοινού με τη 30χρονη Ελληνίδα, με καταγωγή από την Ηλεία και τον 24χρονο Ρομά, με σκοπό τη ληστεία, καθώς το θύμα φέρεται να είχε επάνω του ποσό που ξεπερνούσε τα 10χιλ ευρώ , μέρος των οποίων (5.300€) βρέθηκαν στην κατοχή του κατά την προανακριτική διαδικασία.

Αντιθέτως οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι, αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή του στο θάνατο του 31χρονου, ισχυρίστηκαν ότι παρέμειναν στο αυτοκίνητο, δεν κατέβηκαν στην παραλία και δεν γνωρίζουν πως προήλθε η δολοφονία του θύματος. Και οι 3 παραδέχθηκαν ότι διασκέδαζαν μαζί με το θύμα , μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου και ότι αποχώρησαν με το ίδιο όχημα με το οποίο κατευθύνθηκαν στην παραλία στην οποία συντελέστηκε το έγκλημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες κατά τη διάρκεια της ανακριτικής διαδικασίας παρουσιάστηκε και ένα νέο εύρημα που αφορούσε το ένα κομμάτι ξύλο 75εκ. με το οποίο τελέστηκε το έγκλημα. Το γεγονός αυτό έκανε και τον 33χρονο Αλβανό κατηγορούμενο να αλλάξει την αρχική του κατάθεση και να παραδεχθεί ότι συντέλεσε το έγκλημα .

Ο 33χρονος Αλβανός υπήκοος εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο Ερασμία Λυμπεροπούλου που του όρισε το δικαστήριο , η 30χρονη Ελληνίδα από τον ποινικολόγο Γιώργο Ράλλη και τον Παναγιώτη Καλκαβούρα που ορίστηκε από το δικαστήριο και ο 24χρονος Ρομά από τον ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα.

Πηγή: ertnews.gr

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»