Κύκλωμα παιδικής πορνείας στην Πάτρα – Συστάθηκε ειδική ομάδα Αστυνομικών – Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες – Συνελήφθησαν δύο άνδρες – Στο νοσοκομείο για εξετάσεις δύο ανήλικα κορίτσια

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών δύο άνδρες και συγκεκριμένα ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν και ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της αποπλάνησης παιδιών, της παιδικής πορνογραφίας και της πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και μια 47χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας, μητέρα των δύο ανήλικων κοριτσιών σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών, για εξώθηση στην πορνεία ανηλίκων, συστάθηκε το τελευταίο 20ήμερο, ειδική ομάδα αστυνομικών, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία και δεδομένα που προέκυψαν από την έρευνά τους, ενήργησαν χθες το βράδυ στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην Πάτρα. Να υπενθυμίσουμε ότι το tempo24.news είχε δημοσιεύσει το θέμα με την παιδική πορνεία στα Ψηλά Αλώνια, μετά την καταγγελία της Πατρινής Μαρίας Αλανιάδη, ενώ μετά τη “σκόνη” που σήκωσαν τα ρεπορτάζ και οι ανησυχίες των γονιών είχαμε και την παρέμβαση του Εισαγγελέα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 32χρονο Πακιστανό και τον 54χρονο ημεδαπό να προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις, στις δύο ανήλικες αλλοδαπές υπηκόους Ρουμανίας, ηλικίας 12 και 17 ετών αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ο 32χρονος μετέβη με τις δύο ανήλικες σε ημιυπόγειο διαμέρισμα που διατηρεί κοντά στην πλατεία στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος των αστυνομικών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου εντοπίστηκε ο αλλοδαπός δράστης, οι δύο ανήλικες και η 47χρονη μητέρα τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου του 32χρονου Πακιστανού με την 12χρονη, δύο διεγερτικά χάπια και ένα μαχαίρι.

Οι ανήλικες εξετάστηκαν παρουσία παιδοψυχίατρου και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της Πάτρας για τη διενέργεια εξετάσεων.

Σημειώνεται ότι, ο 54χρονος ημεδαπός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για αδικήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Επισημαίνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει άμεσα και εμπεριστατωμένα, με ιδιαίτερη διακριτικότητα και συνέπεια κάθε καταγγελία που αφορά παραβατικές πράξεις σε βάρος ανηλίκων, σεβόμενη και προστατεύοντας την προσωπικότητα των θυμάτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Κύκλωμα παιδικής πορνείας στην Πάτρα - Συστάθηκε ειδική ομάδα Αστυνομικών - Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες - Συνελήφθησαν δύο άνδρες - Στο νοσοκομείο για εξετάσεις δύο ανήλικα κορίτσια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H σοκαριστική εμπειρία της Μαρίας Αλανιάδη στα Ψηλά Αλώνια- Ώρα 8 βραδινή, στην …παιδική χαρά

 

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Αποσκίτης, η οικογένεια προχωρά σε δωρεά οργάνων

Πάτρα: Φωτιά στο Παναχαϊκό – Σηκώθηκαν 5 αεροπλάνα και 3 ελικόπτερα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ακινητοποιήθηκε σε λίμνη Air Tractor που επιχειρούσε στη φωτιά της Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ντίνος Βγενόπουλος

Τραγωδία στη Φωκίδα: Δύο νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο Γαλαξίδι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Δεύτερη τραγωδία στην οικογένεια του Γιώργου Παυλάκη, μία εβδομάδα μετά τον ξαφνικό θάνατο του καμεραμάν

Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο κολυμβητής που αναζητούνταν στα Αραχωβίτικα

Καιρός: Έρχονται ακραία φαινόμενα με θύελλες και επικίνδυνες βροχές