Κρατούμενη στη ΓΑΔΑ η Μουρτζούκου: «Δεν είναι σε καλή κατάσταση, δηλώνει αθώα και περιμένει να μιλήσει» λέει ο δικηγόρος της

Στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ βρίσκεται η Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία συνελήφθη κατηγορούμενη την Δευτέρα (07/07/2025) για τρεις ανθρωποκτονίες και μια απόπειρα στην Αμαλιάδα. 

Η Ειρήνη Μουρτζούκου συνελήφθη για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή ενώ λίγο μετά τις 21:15, στη ΓΑΔΑ έφτασε ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής, ο οποίος ενημερώθηκε για την υπόθεση και συνομίλησε μαζί της.

Εξερχόμενος, ο κ. Αλεξανδρής είπε «πράγματι συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος του ανακριτού Αχαΐας. Αύριο θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Ανακριτού και θα ακολουθήσει η νόμιμη διαδικασία».

Σε ερώτηση για την κατάσταση της εντολέως του, ο κ. Αλεξανδρής τόνισε ότι «την είδα, σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένει όμως να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, για να μιλήσει, να πει αυτά που θέλει να πει και λέει τόσο καιρό».

Ο συνήγορος της Ειρήνης Μουρτζούκου χαρακτήρισε τη σύλληψή της ως «αναμενόμενη εξέλιξη. Τώρα αν θα γινόταν σήμερα, αύριο ή μεθαύριο ήταν κάτι που πιθανολογούσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να ξέρουμε ποια θα ήταν η ακριβής ημέρα. […]

Θα πάρουμε τη δικογραφία και θα μπορέσουμε να απαντήσουμε σε κάθε μία από της κατηγορίες.

Η ίδια θεωρεί, υποστηρίζει ότι είναι αθώα και περιμένει να φανεί αυτό στα πλαίσια της δίκης».

Η Ειρήνη Μουρτζούκου συνελήφθη για την υπόθεση των θανάτων τριών παιδιών στην Αμαλιάδα. Τα δυο δικά της παιδιά που «έχασαν» τη ζωή τους ξαφνικά, αλλά και το μωρό φίλης της που πέθανε το 2021.

newsit.gr

Σεξ: Τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα στη μέση ηλικία

Εγκυμοσύνη μετά τα 50 – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Σπιτικό παντεσπάνι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Με εκνευρίζει που είναι λίγο της τελευταίας στιγμής»

Οι 4 λόγοι που δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις ασπρόμαυρες γάτες

Έκτακτη εκπομπή από την Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» μετά τη σύλληψη Μουρτζούκου

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία: Μεταφορά πιστωτικών υπολοίπων μη μισθωτών ασφαλισμένων από το ΤΕΚΑ στον e-ΕΦΚΑ

Κώστας Καραφώτης: «Το ένστικτό μου έλεγε να φύγω από το Τελ Αβίβ»