Κοζάνη: Νέο θρίλερ με εξαφάνιση γυναίκας

15/01/2016 | 18:48

Νέα υπόθεση εξαφάνισης απασχολεί τις τοπικές αρχές στην Κοζάνη, λίγες ημέρες μετά την 37χρονη, που σκότωσε και έθαψε ο άνδρας της.

Οπως γράφει το Kozanimedia.gr, αναζητείται γυναίκα 53 ετών από την περιοχή Βατερό, έπειτα από ενημέρωση της αστυνομίας από τους γονείς της.

Σύμφωνα με η γυναίκα είναι παντρεμένη με 4 παιδιά, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το απόγευμα, ενώ έχει αφήσει σχετικό μήνυμα σε κινητό τηλέφωνο, λέγοντας πως δεν θέλει να την ψάξουν και πως θα γυρίσει όποτε θέλει η ίδια.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα μετέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, με αυτοκίνητο που οδηγούσε η ίδια, στο γιο της που μένει στην Κοζάνη, με σκοπό να του πάει φαγητό.

Από κει και πέρα χάνονται τα ίχνη της, ενώ στο αυτοκίνητο, που άφησε παρκαρισμένο πλησίον της οικίας του γιου της, βρέθηκε η βέρα της και ένα ιδιόχειρο σημείωμα το οποίο είχε κύριο αποδέκτη το σύζυγό της και του εξηγούσε γιατί έφυγε από το σπίτι της.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα, μεταξύ άλλων, υπήρχε αναφορά ότι θα φύγει και θα πάει σε μοναστήρι.

Στις έρευνες συμμετέχουν ήδη και άντρες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δίνεται γύρω από τη λίμνη Πολυφύτου.

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»

Καρναβάλι Μικρών 2026: Παρέλαση με χαμόγελα, χρώμα, παιχνίδι και ζωντάνια! Φωτογραφίες από τα καλύτερα στιγμιότυπα