“Κουνάει” συνέχεια στη Ζάκυνθο – Διαδοχικοί σεισμοί 4,1 και 3,5 Ρίχτερ

Σεισμική δονήση μεγέθους 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (31/1) στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 38 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά του Κεριού Ζακύνθου και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 11,8 χιλιόμετρα.

[Διαδοχικοί σεισμοί 4,1 και 3,5 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Ζακύνθου]

Ακολούθησε δεύτερη σεισμική δόνηση 3,5 Ρίχτερ που είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων και επίκεντρο 25 χιλιόμετρα Νοδιοδυτικά του Κεριού Ζακύνθου.

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες