Κουκάκι: Καταστήματα, ΕΛΤΑ, ΑΤΜ και σούπερ μάρκετ έσπασαν οι αντιεξουσιαστές

06/01/2023 | 10:57

Γυαλιά-καρφιά τα έκανε ομάδα αντιεξουσιαστών αργά το βράδυ της Πέμπτης (5/1) στο Κουκάκι μετά από καταδρομική επίθεση που πραγματοποίησε προκαλώντας σοβαρές, υλικές ζημιές σε τρία καταστήματα και σε τρία μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων.

Όλα έγιναν λίγο πριν από τις 11, όταν μια ομάδα περίπου 30 νεαρών κατέβηκε από την οδό Βεΐκου και με σφυριά και καδρόνια στα χέρια άρχισε να σπάει τη τζαμαρία ενός υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ.

Σε λιγότερο από δύο λεπτά, οι νεαροί προκάλεσαν ζημιές στην πρόσοψη ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας και ενός σούπερ μάρκετ ενώ από τη μανία τους δεν γλίτωσαν τα 3 ATM της περιοχής.

Στο σημείο έφτασαν δύο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. αλλά οι νεαροί κατάφεραν να εξαφανιστούν στα γύρω στενά.

Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε σύλληψη ή προσαγωγή για τη επίθεση.

 

ΠΗΓΗ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ