Κώστας Ξυκομηνός: “Δέχτηκα επίθεση στο μετρό για τον ρόλο μου στις Άγριες Μέλισσες”

04/01/2021 | 21:04

Στην Φωλιά των Κου Κου μίλησε ο Κώστας Ξυκομηνός, ο ηθοποιός που υποδύεται το Νώντα στις Άγριες Μέλισσες κι ανέφερε στη Νάντια Ρηγάτου κάποια περιστατικά που του έτυχαν λόγω της σειράς.

Όταν ήρθε ο Κωνσταντής στο καμπαρέ Χαβάη και ρώταγα εγώ ποιος είναι, όταν έφτασα στο «Ποιος είναι; Της γούνας της μανίκι;» δεν μπόρεσε να συνεχιστεί η λήψη και αναγκαστήκαμε να το ξαναπάμε.

Μου έλεγαν κάποιες κυρίες «να προσέχεις το κορίτσι, μην το αφήσεις να πάρει τον αμαρτωλό δρόμο, θα σου κόψουμε τα πόδια»!

Δέχτηκα μια επίθεση με ομπρέλα στο μετρό από μία κυρία που παρεξήγησε και μπέρδεψε τον ηθοποιό με τον ρόλο.

Στην αρχή ένιωθα αμήχανα γιατί κοίταγε όλο το βαγόνι, αλλά ξεκίνησαν τα γέλια κάποιοι που με αναγνώρισαν και μετά λέω τι ωραίο κομπλιμέντο.

Αχαΐα: Θρήνος για 35χρονο που έφυγε από την ζωή (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Μητσοτάκη τα εγκαίνια της Πατρών-Πύργου την Πέμπτη – Το πρόγραμμα

Το πρώτο συμβάν στη νέα Πατρών Πύργου – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος για τη μικρή Κατερίνα – Πάλεψε 78 ημέρες στην ΜΕΘ

Κόλαση φωτιάς σε εργοστάσιο στο Αίγιο – Ήχησε το 112 ΝΕΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

Χρ. Αλεξοπούλου για Γ. Παπανδρέου: Δήθεν Αχαιός που δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε τον δρόμο για το χωριό του στο Καλέντζι

Δυτ. Ελλάδα: Νεαρός αποπειράθηκε να βιάσει 18χρονη στο λιμάνι, την έσωσε Ρομά!

Πέθανε η δημοσιογράφος Ντίνα Παππά – Είχε χάσει σε τροχαίο το μοναχοπαιδί της προ μηνών