Κώστας Σβόλης: Πυκνώνει τις περιοδείες ο υποψήφιος Δήμαρχος-Επισκέψεις σε Άνω και Κάτω Καστρίτσι ΦΩΤΟ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής της παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” συνέχισε τις περιοδείες του στην  Πάτρα με επισκέψεις σε Άνω και Κάτω Καστρίτσι και σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
Σε συνέχεια των περιοδειών μας στον Δήμο Πατρέων επισκεφθήκαμε την Κυριακή 9/4/2023 τις Κοινότητες Άνω και Κάτω Καστριτσίου. Ήρθαμε σε επαφή με κατοίκους των δύο Κοινοτήτων και ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες περιοχές. Στο Άνω Καστρίτσι τα δύο πιο σοβαρά ζητήματα είναι η ύδρευση και η αποχέτευση. Η ΔΕΥΑΠ οφείλει να μεριμνήσει για την επάρκεια αλλά και για τις απώλειες ύδατος ώστε να μην έχουμε το απαράδεκτο φαινόμενο της λειψυδρίας σε μια περιοχή που η φύση έχει χαρίσει σε αφθονία το νερό. Στο Κάτω Καστρίτσι τα σπουδαιότερα θέματα είναι το πρόβλημα της αποχέτευσης, της ένταξης στο σχέδιο πόλης, της οδοποιίας, της ανακατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου και της διχοτόμησης της περιοχής από τον χώρο του Πανεπιστημίου με αποτέλεσμα τη δυσχερή πρόσβαση των κατοίκων στην περιοχή τους.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Άνω Καστριτσίου κ. Χρυσικόπουλο Χαράλαμπο και τον Πρόεδρο του Κάτω Καστριτσίου κ. Τσάμη Νικόλαο για την ενημέρωση που μας παρείχαν.
Η Πάτρα Ενωμένη συνεχίζει το οδοιπορικό της δίπλα στον πολίτη και δίνει το στίγμα της για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το πάθος του νέου Πάπα για τον αθλητισμό – Όταν η κάμερα τον …συνέλαβε στην εξέδρα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Χωρίς δρομολόγια σήμερα ο Οδοντωτός – Πραγματοποιείται το πέρασμα του Βουραϊκού

Η πρώτη αντίδραση Τραμπ μετά την πρόταση Πούτιν για την Ουκρανία: «Ίσως είναι μια σπουδαία μέρα»

Πάτρα: Εφημερεύοντα φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου

Δήμος: Οι τυχεροί πατρινοί που τους επιστρέφει χρήματα από χρέη και δεσμεύσεις λογαριασμών

Ο Πούτιν πρότεινε απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη

Η ιστορία της Αν με το… “στάσου μύγδαλα”