Κώστας Σβόλης: Προστασία στον υγιή αθλητισμό

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Πάτρα Ενωμένη – Κώστας Σβόλης” αναφέρεται: 

Πολύ σημαντική αποδείχτηκε η ημερίδα που διοργανώθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας, στις 24/7/2024, με θέμα «το Doping στον Σύγχρονο Αθλητισμό».

Συγχαρητήρια στους ομιλητές κ. Λέων Γρηγόρη, κα Λιάπη Χάρις, κ. Αντωνόπουλο Παναγιώτη, στο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και συντονιστή της συζήτησης κ. Γεωργακόπουλο Τάκη αλλά και σε όσους συμμετείχαν με παρεμβάσεις.

Οφείλουμε ως πολιτεία, τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, να απλώσουμε δίχτυ προστασίας σε όλους τους αθλητές αλλά και στη νεολαία γενικότερα, ώστε να είναι άπαντες ενημερωμένοι σχετικά με την τοξικότητα και τη βλάβη που μπορεί να προκαλέσουν οι ουσίες-αναβολικά στη σωματική αλλά και ψυχική υγεία.

Ο υγιής αθλητισμός στοχεύει στη σωματική, πνευματική και ψυχική ανύψωση σε αντίθεση με το doping που καταστρέφει τον αθλητή.

Κανένα μετάλλιο και καμία επιτυχία δεν είναι υπεράνω της υγείας.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»