Κώστας Σβόλης: Χάνεται και άλλη πλατεία για την Πάτρα

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη – Κώστας Σβόλης” αναφέρεται:

Το να χάνεται μία πλατεία (η δεύτερη σε μικρό χρονικό διάστημα)  από την περιοχή της Αγυιάς (επί της οδού Αμερικής, δίπλα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Παναχαϊκής) και να ακούς για δικαιολογία ότι το ίδιο συνέβη και επί προηγούμενης  Δημοτικής Αρχής σε όμορο οικοδομικό τετράγωνο (πριν 22 χρόνια)  ονομάζεται ένδεια επιχειρημάτων.

Στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 23/10/2024, με την οποία αποχαρακτηρίστηκε ο κοινόχρηστος χαρακτήρας του εν λόγω χώρου και μετατράπηκε σε οικοδομήσιμο,  αναφέρεται: «η διατήρηση του υπόψη κοινόχρηστου χώρου (Ο.Τ./Κ.Χ.1446δ) δεν κρίνεται ως πρώτης προτεραιότητας».

Υποτίθεται ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή  διαφοροποιείται από τις «αστικές» και  καπιταλιστικές προηγούμενες διοικήσεις και υπερασπίζεται την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Τελικά, τα προσχήματα, η υποκρισία και ο λαϊκισμός όχι μόνο περισσεύουν αλλά γίνονται πια και ευκόλως αντιληπτά.

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα