Κώστας Κόκλας: Αυτή είναι η νέα σειρά που θα συμμετέχει

31/08/2019 | 21:08

Ένα από τα νέα δυνατά χαρτιά του ALPHA είναι το ερωτικό θρίλερ «Έρωτας μετά», που προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου στην prime time ζώνη, σε σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου.

Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς, όπως: Αντώνης Καρυστινός, Βάσω Λασκαράκη, Μάριος Αθανασίου, Έμιλυ Κολιανδρή, Μιχάλης Λεβεντογιάννης κ.ά. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό, στο καστ ανήκε, μεταξύ άλλων, ο Γεράσιμος Γεννατάς.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό «MYtv», ο ηθοποιός επέλεξε να αποχωρήσει και να απαντήσει θετικά στην πρόταση για τη νέα κωμική σειρά του ΣΚΑΪ «Θα γίνει της πολυκατοικίας». Οι υπεύθυνοι του ALPHA αναζήτησαν τον ιδανικό ηθοποιό που μπορεί να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Κώστα Κόκλα. Οι πληροφορίες του περιοδικού θέλουν τον ηθοποιό να κάνει τον αδερφό της ηρωίδας που θα υποδυθεί η Βάσω Λασκαράκη.

Πηχτή χορτόσουπα
09/06/2025 | 15:54

Στογιάκοβιτς: «Δεν ξέρω ποια εθνική ανάμεσα σε Ελλάδα ή Σερβία θα διαλέξει ο Αντρέι»

Πηχτή χορτόσουπα

NAT: Αύξηση στη ναυτική απασχόληση στην Ελλάδα κατά 2,7% το 2024 σε σχέση με το 2023

Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Μαρκ Ρούτε  με το Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ

Ο Πούτιν ενέκρινε τη νέα στρατηγική του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας

Ηλεία: Ένας χρόνος χωρίς τη Βασιλική – Η μάνα που θρηνεί και η χώρα που δεν ξεχνά το φρικτό έγκλημα

Νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης φέρνει επανάσταση στην πρόβλεψη λοιμωδών νοσημάτων

Σ. Φάμελλος: Απαράδεκτη η επέμβαση του Ισραήλ στο πλοίο Madleen