Κώστας Αποστολάκης: «Ζωή χωρίς Χριστό και πίστη είναι ένα δράμα χωρίς τελειωμό»

05/08/2022 | 09:21

Ο Κώστας Αποστολάκης με αφορμή τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «Γλυκάνισος» στην οποία θα συμμετέχει παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» και μίλησε για τη βαθιά πίστη στον Χριστό.

«Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι σήμερα επιδιώκουν να μείνουν νέοι, να μη μεγαλώσουν ποτέ. Νοιάζονται κυρίως για το σώμα και όχι για το πνεύμα… Ο Πλάτωνας έλεγε «το να φοβάται το παιδί το σκοτάδι είναι λογικό, το να φοβάται ο μεγάλος το φως είναι παράλογο». Το φως είναι το πνεύμα. Δεν το βλέπεις, σαν τον άνεμο, αλλά αυτό υπάρχει και το αισθάνεσαι. Είναι φοβερό, αλλά σήμερα όλοι νοιαζόμαστε για το φθαρτό, για το σώμα, αυτό που θα πάει στο χώμα και δεν νοιαζόμαστε για το πως θα θρέψουμε την ψυχή μας η οποία θα ζήσει αιώνια, θα βγει από το σώμα και θα ταξιδέψει. Τη θλίψη δεν τη φέρνει η φτώχεια αλλά η επιθυμία και η απληστία. Γιατί όσα ποτάμια και αν χυθούν στη θάλασσα, αυτή δεν γεμίζει. Ζούμε πιο πολύ από ποτέ στην εποχή της εικόνας. Όμως και η εξωτερική εμφάνιση είναι επίσης φθαρτή. Όλος αυτός ο αγώνας για τη νεότητα, με κάθε είδους επέμβαση, αν δεν σου φέρει αυτά που επιθυμείς, στο τέλος θα σε ρίξει σε μεγαλύτερη θλίψη. Δεν ξέρω, αλλά ζωή χωρίς Χριστό και πίστη είναι τραγωδία, ταλαιπωρία, ένα δράμα χωρίς τελειωμό», είπε ο ηθοποιός.

https://www.protothema.gr/

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική