Κορονοϊός: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη – Γεννηματά για την έξαρση του ιού

16/03/2020 | 20:21

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η τηλεδιάσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, για την έξαρση του κορωνοϊού και τα μέτρα που λαμβάνει η χώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζοντας τον κύκλο ενημερωτικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς για τον κορωνοϊό, θα έχει αύριο Τρίτη τηλεδιασκέψεις με τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 13:00, και με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, στις 13:30.

Την Τετάρτη, στις 11:00, ο πρωθυπουργός θα έχει επίσης τηλεδιάσκεψη με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.

Δέσποινα Γιαννακοπούλου: «Στοχοποιήθηκα με χυδαία, απάνθρωπα και απροκάλυπτα σεξουαλικά συνθήματα, συνένοχοι οι Αγγελόπουλοι»

Κατερίνα Καινούργιου: Έγινε νονά – «Να μας ζήσει ο Μαρίνος μας»

Προς οριστική διακοπή το πρωτάθλημα! Δεν πάνε στη συνάντηση με Βρούτση, Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος

Επίσκεψη του 1ου Νηπιαγωγείου Ζαχάρως στον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μητρόπουλο

Ιατροδικαστές: Σε αργία έθεσε το Πειθαρχικό την Αγγελική Τσιόλα

Τραγωδία στη Νάξο – Νεκρός 41χρονος εργάτης 

Παρουσία Αλεξόπουλου η εγκατάσταση των ναυαγοσωστών στις παραλίες της Δυτικής Αχαΐας

Υποψήφιος στις Πανελλαδικές ετών 41 στο Αγρίνιο: «Και που έφτασα εδώ άθλος είναι» (ΒΙΝΤΕΟ)