Κορονοϊός: Συναγερμός στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο – Φόβοι για περισσότερα κρούσματα

06/05/2020 | 20:36

 

Ανησυχία στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με φορέα του κορονοϊού, που δεν το γνώριζε, να έχει κολλήσει άγνωστο αριθμό ανθρώπων.

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Τσιόδρα έφερε στο φως μία γιγαντιαία κινητοποίηση που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κρούσμα «μηδέν» πρέπει να είναι απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος πήγε στην Β᾽Παθολογική του 401 χωρίς να γνωρίζει ότι είναι φορέας, παρουσιάζοντας όμως συμπτώματα έντονου κρυολογήματος.

Πληροφορίες, που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από επίσημες πηγές ενημέρωσης, αναφέρουν ότι εκτός από επιπλέον 10 άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, πριν λίγο φαίνεται να εντοπίστηκαν επιπλέον 3 κρούσματα, ένας γιατρός, ένας νοσηλευτής κι ένας επισκέπτης. Οι ίδιες ανεπίσημες πηγές ενημέρωσης κάνουν λόγο για επικείμενο κλείσιμο της Β᾽Παθολογικής έως ότου γίνει απολύμανση.​

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Δικαστήρια Πάτρας: Το μεσημέρι της Δευτέρας απολογείται ο μαιευτήρας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων – Τι λέει στο tempo24 ο δικηγόρος του

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πασίγνωστος μαιευτήρας για την πορνογραφία ανηλίκων – Τα ευρήματα της φρίκης!