Κορονοϊός – Πάτρα: Έξι ασθενείς στο Πανεπιστημιακό – Δύο σε ΜΕΘ – Σε προληπτική καραντίνα οι επαφές της νοσηλεύτριας στον “Άγιο Ανδρέα”

 

Στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, με κορονοϊό, εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο νεαρός από την Κάτω Αχαΐα (από τον συνοικισμό των Τσιγγάνων). 

Πρόκειται για μια από τις δύσκολες μέχρι σήμερα περιπτώσεις, καθώς το άτομο είναι νεαρό και δεν φέρεται να είχε κάποιο άλλο νόσημα.

Σύμφωνα με τον διοικητή  της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, μέχρι σήμερα στο ΠΠΝΠ νοσηλεύονται έξι ασθενείς με κορονοϊό, δύο από τους οποίους είναι στην Εντατική.

Οι ιχνηλατίσεις για κρούσματα, βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο δεν έχει προκύψει κάτι από τις επαφές. 

Πρώτο κρούσμα κορονοϊού στα Τσιγγάνικα Κάτω Αχαΐας

Στον “Άγιο Ανδρέα”

Σε ότι αφορά τη νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα, που διαγνώσθηκε με κορονοϊό, επτά άτομα έχουν μπει σε καραντίνα από τις επαφές του επιβεβαιωμένου κρούσματος. Η νοσηλεύτρια, αποφάσισε να κάνει ένα τεστ για τον κορονοϊό, κυρίως για προληπτικούς λόγους, αφού δεν φανταζόταν ότι η ενόχληση που είχε στο λαιμό της οφειλόταν στον ιό.

 

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου