Κορονοϊός – Πάτρα: Αυστηρά μέτρα της ΕΛ.ΑΣ για αύριο Τσικνοπέμπτη – Ενισχυμένες περιπολίες και περιφερειακά της πόλης

 

Αυστηρά θα είναι τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ για αύριο Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα, καθώς βάσει του σχετικού νόμου λόγω covid -19 απαγορεύεται κάθε είδους εκδήλωση ή συγκέντρωση. 

Όπως αναφέρει, μιλώντας στο tempo24, ο Ταξίαρχος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Γιάννης Κυριακόπουλος (φωτο κατω), “θα ληφθούν αυξημένα αστυνομικά μέτρα και θα πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι για την εφαρμογή των αποφάσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού”. 

Η αυριανή μέρα, αν ο καιρός διατηρήσει το ανοιξιάτικο στυλ του με ήλιο και ζέστη, θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη σε ότι αφορά την τήρηση των μέτρων. Ο κ. Κυριακόπουλος, απευθύνει έκκληση στους πολίτες, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, ότι πέραν των αστυνομικών ελέγχων, θα πρέπει οι ίδιοι να τηρήσουν υπεύθυνη στάση για την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Τα μέτρα, δεν θα περιοριστούν μόνο στο κέντρο της πόλης, αλλά αυστηροί έλεγχοι θα γίνονται και περιφερειακά. 

Ποια ήταν η Αγία Κυριακή που τιμάται σήμερα

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τα δημόσια πανεπιστήμια – Εκπνέει τον Σεπτέμβριο η περίοδος χάριτος για ανενεργούς φοιτητές

Ταξίδι στο Φως: Το Κάστρο Ρίου θα πλημμυρίσει με τις διαχρονικές μελωδίες του Σταύρου Ξαρχάκου

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δυτική Αχαΐα: Ο δήμος βάζει τη σφραγίδα του στις πολιτιστικές εκδηλώσεις συλλόγων, φορέων και αθλητικών σωματείων – Το πρόγραμμα του Ιουλίου

Κωνσταντίνος Αργυρός: Παντρεύεται σήμερα με την Αλεξάνδρα Νίκα

Το σπιράλ στην Τριών Ναυάρχων-Έντονες διαμαρτυρίες καταστηματαρχών για μια Κανονιστική

Πάτρα:  “Όχι στην υποβάθμιση του Γενικού Λυκείου  Ερυμάνθειας” – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάργηση του σχολείου (ΦΩΤΟ)