Κορονοϊός: Κάρτα εισόδου από σήμερα στα σούπερ μάρκετ

16/03/2020 | 08:19

“Κάθε μέρα θα κάνουμε έλεγχο σε σούπερ μάρκετ” δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και υπογράμμισε ότι δεν χρειάζεται να επικρατήσει πανικός λόγω του κορονοϊού καθώς υπάρχει επάρκεια σε προϊόντα στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα υπάρξουν εξοντωτικά πρόστιμα για την αισχροκέρδεια. “Πλέον οι πολίτες θα μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ με κάρτα εισόδου για να υπάρχει έλεγχος ροής μέσα σε αυτά ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός” υπογράμμισε.

“Σε εφαρμογή των μέτρων, κάνουμε σήμερα τον πρώτο έλεγχο. Η κάρτα εισόδου θα είναι αριθμημένη, έχει γίνει η διαίρεση των τετραγωνικών του μαγαζιού με τον αριθμό 10, που είναι ο ελάχιστος αριθμός τετραγωνικών ανά πελάτη. Ο κάθε πελάτης θα παίρνει μια κάρτα και όταν βγαίνει θα αφήνει την κάρτα” συμπλήρωσε.

 

 

https://youtu.be/US6X-Od9M2g

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο