Κορονοϊός – Ινδία: Νέο τραγικό ρεκόρ με 3.780 θανάτους μέσα σε 24 ώρες

05/05/2021 | 09:20

 

 

Ο αριθμός των θανάτων από την COVID-19 στην Ινδία κατέγραψε ημερήσια αύξηση ρεκόρ με 3.780 θανάτους, στη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, μία ημέρα μετά, αφού η Ινδία έγινε η δεύτερη χώρα παγκοσμίως, μετά τις ΗΠΑ που ξεπέρασε τα 20 εκατομμύρια περιστατικά μόλυνσης.

Ο ημερήσιος αριθμός των μολύνσεων αυξήθηκε σήμερα κατά 382.315, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

https://www.protothema.gr/

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ – Στο νοσοκομείο ο δικυκλιστής (ΦΩΤΟ)