Κορονοϊός: Εμβόλιο στον Ευαγγελισμό για Κυριάκο και Μαρέβα Μητσοτάκη στις 28/12

18/12/2020 | 22:06

Ο πρωθυπουργός θα στείλει το δικό του μήνυμα στους πολίτες για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, κάνοντάς του ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. 

Σύμφωνα με το Star, ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του, θα εμβολιαστούν στις 28 Δεκεμβρίου στον Ευαγγελισμό, δίνοντας το παράδειγμα για τους υπόλοιπους πολίτες και δηλώνοντας με τον πιο άμεσο τρόπο ότι θεωρούν το εμβόλιο ασφαλές. 

Πριν από τον πρωθυπουργό θα κάνει το εμβόλιο ο Δημήτρης Πιστόλας, ο διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ευαγγελισμού. 

Θυμίζουμε ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, φτάνει στην Ελλάδα στις 26 Δεκεμβρίου, δηλαδή τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και το αμέσως επόμενο 24ωρο οι πρώτοι άνθρωποι που θα εμβολιαστούν είναι μία νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Αθήνα. 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία