Κορονοϊός – Δύο βρέφη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας – Παραμένουν στη ΜΕΘ δύο παιδιά

 

Δύο βρέφη νοσηλεύονται με κορονοϊό στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, το ένα 3,5 μηνών, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και από εκεί στο Νοσοκομείο του Πύργου. Όμως κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του, στο ΠΠΝΠ. 

Η δεύτερη περίπτωση αφορά ένα βρέφος 11 μηνών από το Αγρίνιο. Το βρέφος νόσησε από κορονοϊό και μεταφέρθηκε στην παιδιατρική κλινική του ΠΠΝΠ όπου και νοσηλεύεται. 

Να υπενθυμίσουμε, ότι στη ΜΕΘ παραμένουν για νοσηλεία δύο παιδιά με covid-19, 9 και 6 ετών. 

Πάτρα: Δύο παιδιά στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου – Το ένα με κορονοϊό από την “Κιβωτό της Αγάπης”

Κορονοϊός – Πάτρα: Στο “κόκκινο” τα δύο νοσοκομεία αναφοράς – Μόνο δύο κρεβάτια κενά στις ΜΕΘ – Πόσοι νοσηλεύονται μέχρι τώρα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της