Κόντρα Π. Καμμένου με την «Ελληνικός Χρυσός»

10/08/2017 | 18:28

Με μία σκληρή ανακοίνωση και με την προειδοποίηση ότι επιφυλάσσονται επί παντός νομίμου δικαιώματος, η «Ελληνικός Χρυσός» απάντησε σε όσα ισχυρίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, για την επένδυση της εταιρείας στη Χαλκιδική.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει πως υποστηρίζει όλες τις επενδύσεις στην Ελλάδα, εκτός της «Ελληνικός Χρυσός», καθώς πρόκειται για «απάτη και υπόθεση ξεπλύματος χρήματος», ενώ είχε συμπληρώσει:

«Θεωρώ ότι στην περιοχή της Χαλκιδικής ετοιμάζεται να γίνει μια τεράστια οικολογική καταστροφή  εάν προχωρήσουν στην εξόρυξη της επιφανείας. Εάν θέλει να προχωρήσει η “Ελληνικός Χρυσός” θα πρέπει να σεβαστεί τους περιβαλλοντικούς όρους του οποίους θέτουμε σαν κυβέρνηση».

Η απάντηση της «Ελληνικός Χρυσός»

Η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» «επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της» προκειμένου να απαντήσει στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου, ότι οι επενδύσεις στα μεταλλεία της Χαλκιδικής είναι μία «απάτη» και «ξέπλυμα χρήματος», όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Δημητριάδης.

«Είναι πάρα πολύ βαριές αυτές οι δηλώσεις», σημείωσε, προσθέτοντας ότι είναι απαράδεκτο να εκστομίζονται τέτοιες καταγγελίες τη στιγμή που η «Ελληνικός Χρυσός έχει επενδύσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια στην ασθμαίνουσα ελληνική οικονομία».

Συνταγή για μοσχαρίσιο συκώτι στη σχάρα: Το μυστικό για να μην έχει βαριά μυρωδιά

Σώτη Τριανταφύλλου: Έχω τρομερή αυτοπεποίθηση σε σχέση με το γράψιμο

Τα κόκκινα ελάφια της Πάρνηθας εξαφανίζονται: Έχουν μείνει μόνο 49, τι φταίει

Μαγνήτισε τα βλέμματα στο Παγκρήτιο η εντυπωσιακή εκπρόσωπος Τύπου της Σλοβακίας

Γιώργος Μαργαρίτης: Για μένα τα νυχτερινά μαγαζιά είναι πολιτισμός

Η Γερμανία προετοιμάζεται με καταφύγια πολέμου – Φόβοι για Ρωσική επίθεση την επόμενη 4ετία

Μπαλτάκος: «Συγκεντρώνω στοιχεία για σύσταση και δράση εγκληματικής οργάνωσης στο μπάσκετ»

Ιταλία: Μαζική κινητοποίηση για τη Γάζα