Ονομάζομαι Ζορμπάς Κωνσταντίνος. Είμαι από μια οικογένεια που αγωνίζεται καθημερινά για τη διαβίωση της. Έχω δύο αδέλφια. Σπούδασα στο ΤΕΙ Μεσολογγίου και συγκεκριμένα στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής. Ασχολούμαι από τα μαθητικά μου χρόνια με τα κοινά. Με την πάροδο του χρόνου συνειδητοποιώ ότι η αγάπη και το πάθος για την προσφορά στην κοινωνία και το συνάνθρωπό μου αποτελεί την κινητήρια δύναμη ώστε να ασχοληθώ ενεργά και να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές ως περιφερειακός σύμβουλος. Στόχος μου είναι να αναδειχθούν και να επιλυθούν τα προβλήματα του τόπου μου καθώς παρατηρώ ότι τόσα χρόνια
Ακούμε τις εκάστοτε προεκλογικές δεσμεύσεις οι οποίες δυστυχώς ποτέ δε γίνονται πράξη.
Ζω στην Πάτρα, σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και συζητώ καθημερινά με άτομα της ίδιας ηλικίας με εμένα αλλά και με μεγαλύτερα για τη δυσκολία εύρεσης εργασίας πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μας. Συζητάμε επίσης για τα αναπτυξιακά προγράμματα που θα έπρεπε ήδη η υπάρχουσα αρχή να είχε φροντίσει ώστε να ενταχθεί η περιφέρεια μας.
Στις εκλογές του Οκτωβρίου θέτω υποψηφιότητα με το συνδυασμό Οι νέοι της Δυτικής Ελλάδος με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Γιώργο Κολιόπουλο. Επέλεξα το συγκεκριμένο συνδυασμό γιατί ο κύριος Κολιόπουλος είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι θα πει εργασία, τι θα πει μόχθος και δεν είναι καρεκλοκένταυρος. Οι ιδέες του κι ο σκοπός της υποψηφιότητας του μου θύμισαν τι σημαίνει να είσαι δίπλα στον απλό πολίτη και στο νέο.
Μου θύμισαν επίσης έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο στη ζωή μου, μία γυναίκα που με γαλούχησε με αρχές και ιδανικά. Με έμαθε να ενδιαφέρομαι για το συνάνθρωπο μου με ανιδιοτέλεια. Να προσφέρω χωρίς να ζητάω ανταλλάγματα.
Το όνομα της συγκεκριμένης γυναίκας ήταν Γιαννούλα.
Να θυμάστε πως η ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΥΠΟΤΑΓΉ