Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Μαρία Σάκκαρη: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην παραλία και διαψεύδουν τις φήμες

27/11/2022 | 09:38

 

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παραμένουν ερωτευμένοι και περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην σχολιάζει δημοσιεύματα που αφορούν στη σχέση τους παρόλο που τον τελευταίο υπήρξε έντονη φημολογία ότι χώρισαν.

Η Μαρία Σάκκαρη το απόγευμα του Σαββάτου επέλεξε με μια φωτογραφία να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι παραμένει μαζί με τον γιο του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, στο στιγμιότυπο που ανέβασε από τις διακοπές τους στην Κρήτη φαίνονται χαρούμενοι να απολαμβάνουν τα Χανιά.

 

https://www.in.gr/

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)