Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Δεν μετάνιωσα για όσα είπα για τον πατέρα μου

13/05/2022 | 22:11

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για δηλώσεις που είχε κάνει σε σχέση με τον πατέρα του κι αν έχει μετανιώσει για αυτές.

«Δεν μετάνιωσα για όσα είπα αλλά δεν θέλω να πω γιατί ζει η γιαγιά μου. Μέσα μου είμαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω λύσει αυτά τα θέματα.

Δεν ξέρω αν συγχωρώ. Κατανόησα κάποια πράγματα αλλά κάποια άλλα ήταν ασυγχώρητα. Να είναι καλά η αδερφή μου η Μαρία που με βοήθησε. Είναι η ψυχολόγος μου και το στήριγμά μου» είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Δεν το σκέφτομαι πια. Ίσως να έχω συγχωρέσει αλλά δεν ξεχνώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πρέπει να θυμάσαι. Μαζί με αυτά τα τραύματα και τα λάθη πορευόμαστε.

Αλλά αν ήμουν γονιός, δεν θα ήθελα να ζήσω εις βάρος των παιδιών. Ξέρεις πόσο θα ήθελα να είμαι φίλος με τον πατέρα μου και να κάναμε τρέλες; Θαυμάζω τους γονείς που έχουν άριστη σχέση με τα παιδιά τους» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Παρέμβαση Κασσελάκη για τον 18χρονο Μάριο – Ιταλοί αυτοδιοικητικοί στο πλευρό της μητέρας του