Διάθεση για… χιούμορ είχε η Πλεύση Ελευθερίας, και γι’ αυτό προστέθηκε στον ιστότοπο του κόμματος, στην κατηγορία «θέλω να συστηθώ», η ιδιότητα του ληστή τραπεζών σύμφωνα με το ίδιο το κόμμα!
«Ας πούμε λοιπόν ότι είσαι προγραμματιστής, και επειδή δεν πάει καλά η δουλειά, είσαι και ληστής τραπεζών (τα απογεύματα όμως). Εντάξει για πλάκα το βάλαμε αυτό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκφωνητής σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε η Πλεύση Ελευθερίας.
Στο κόμμα κάνουν ακόμα λόγο για ένα «επικοινωνιακό εύρημα».
Στην κατηγορία υπάρχουν ακόμα επαγγέλματα και δεξιότητες όπως… παρακολούθηση τηλεόρασης και ραδιοφώνου,«δικτυάς», μάγειρας ή τηλεφωνητής.
Το να πει κανείς ότι το χιούμορ της Πλεύσης Ελευθερίας περί ,«ληστών τραπεζών» ίσως δεν είναι και ό,τι πιο επιτυχημένο, θα ήταν σα να κλέβει εκκλησία.
http://www.skai.gr/news/weird/article/361608/h-plefsh-sustitho-i-konstad…