Κλήρωσε η φορολοταρία Μαΐου – Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ!

28/05/2019 | 16:14

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 28 Μαΐου, η 28η κλήρωση της φορολοταρίας, για τις συναλλαγές που έγιναν τον Απρίλιο, με χρηματικό έπαθλο τα 1.000 ευρώ.

Οπως και στις προηγούμενες κληρώσεις, 1.000 φορολογούμενοι κέρδισαν από 1.000 ευρώ, έκαστος, ένα ποσό που είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο, καθώς δεν λογίζεται ως εισόδημα, ούτε και υπόκειται σε κρατήσεις υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι φορολογούμενοι μπορούν εύκολα να διαπιστώσουν αν κέρδισαν το ποσό των 1.000 ευρώ μέσα από την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Για να δείτε το αποτέλεσμα της φορολοταρίας θα πρέπει να συνδεθείτε με το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που έχετε ορίσει για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Μπορείτε να πατήσετε σε αυτόν τον σύνδεσμο για να δείτε αν ανήκετε στους 1.000 τυχερούς.
 

Κόλαση φωτιάς στην Αχαΐα: Καίγονται σπίτια επιχειρήσεις και νεκροταφείο – Εκκενώνονται Καμίνια, Βραχνέικα και Τσουκαλέικα, έκλεισε τμήμα της Πατρών-Πύργου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Νύχτα αγωνίας στην Πάτρα: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο στην περιοχή των Συχαινών – Προληπτική εκκένωση Μπάλα και Βούντενης, έκλεισε η Περιμετρική (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματική νύχτα στη Δυτ. Αχαΐα: Επιχείρηση απομάκρυνσης χιλιάδων κατοίκων – Έφτασε στα Τσουκαλέικα και καίει σπίτια και αυτοκίνητα η φωτιά – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πάτρα: Υπό έλεγχο η φωτιά κοντά στο Σαραβάλι – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Ολονύχτια μάχη με τον πύρινο εφιάλτη: Σπίτια και επιχειρήσεις παραδόθηκαν στις φλόγες, 112 για εκκένωση της Κάτω Αχαΐας – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Εφιαλτικές στιγμές από τις μεγάλες πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Συχαινά: Εκκενώνονται Μποζαΐτικα, Μπάλα & Βούντενη, αναζητούν ύποπτους για τη φωτιά της Πάτρας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Αυτός είναι ο 42χρονος που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από σκαλωσιά – Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Πάτρα: Πυρκαγιά στον Άγιο Βασίλειο προς Πλατάνι – Ήχησε το 112 (ΦΩΤΟ)